Nyheter i Jakriborg - Jakri AB

 
Djurens Dag 21 maj
2011-04-04
Lördagen den 21 maj kommer det av Fågelkliniken i Skåne AB att arrangeras "Djurens Dag" på Jakriborg (mellan Malmö och Lund).

Vi kommer att ha öppet för besökare 10.00-16.00 och förutom en stor källarlokal kommer det även att anordnas en hel del aktiviteter utomhus. I källarlokalen kommer det att arrangeras utställning av bl.a. kaniner, hamstrar, marsvin, gerbiler, möss och råttor. Här har du möjlighet att komma med ditt lilla djur och få det bedömt! En hage med kaninungar att få klappa och gosa med blir säkert ett populärt inslag!

Man har även möjlighet att titta på s.k. råttagility.

Det kommer också att finnas montrar med representanter från de flesta av våra olika sorters husdjur.

På veterinärkliniken är det "öppet hus" med bl.a. olika reptiler. Försäkringsbolag, försäljare med olika djurartiklar, djurens vänner samt hantverkare med djurprodukter kommer också att vara på plats. Utomhus blir det kaninhoppning, ponnyridning, hunduppvisning, fågelvoljär m.m.

Det kommer även att serveras fika!

VÄLKOMMEN till en spännande och lärorik helg!

Planering inför årets julmarknad
2010-09-10
Följande dokument innehåller information kring planeringen av årets julmarknad:
JULMARKNAD_2010_utstallare_utskick.doc
Jakridagen 29 maj
2010-05-03
Mellan 11-16 erbjuder vi en massa kul för hela familjen såsom bland annat:

Loppis
Hantverk och marknad
Kaninhoppning och utställning
Öppet hus på Fågelkliniken
Karuseller

Vill ni medverkar på Jakridagen eller har några frågor så kontakta Linda på Bubbel & Bus, e-post: bubbelochbus@live.se eller på tfn 040 - 15 80 20.Arrangör Jakri AB i samarbete med dess företag och butiker
Valborgsmässoafton 2010
2010-04-29
För er hyresgäster som vill fira aftonen har vi samlat ihop ett majbål på fältet vid Hansavägen. Detta antänds när det skymmer. Vi på Jakri AB önskar er en trevlig Valborgshelg!
Barnloppis under påsken!
2010-03-22
Passa på att ha en härlig vårstädning och ställ er utanför Bubbel & Bus på Jakriborg som anordnar barnloppis. Barnloppisen planeras Långfredagen den 2 april mellan 11-16, anmäl er till Bubbel & Bus på dagen. Ställ upp er med egna medtagna bord utanför och sälj av gammalt och tjäna en hacka!
Visa sida: 1 2 3 4 5 6 7 8